If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера около 19.30 на "Драган Цанков" и "Г.М.Димитров" колегата Walker беше една кола пред мен.
А малко по-късно пред блока ми беше спряла червена 155-ца с черни джанти. Мисля че беше на един колега, който загина преди две години на магистрала Тракия.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Вчера стана нещо уникално, мисля, че на никой не му се е случвало. Без да се разбираме се събрахме 4 червени АЛФИ, две 156 - ци и две 159 - ки. Мойта и другата 156 - ца бяха еднакви, с антикрила, само дето онази беше 2.4 дизел. Едната 159 е на бившият собственик на мойта. Много се изкефих, ако се наговорим няма да стане така!!!
П.С. Другата 156 - ца е в сервиза и сменят гумите и не се вижда много!!!
сутринтта към 8:30...Алфа Ромео Спринт сив металик....за жалост не можах да го огледам, но доколкото видях беше със софииска регистрация...идваше от към румънското посолство
Преди 15 мин. черна 145 с номер ВТ6х18, на Евлоги Георгиев. С много голям червен стикер на клуба на задното стъкло
РАди с бившето ми Ку ВЕ
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Неска на сточна гара една небесно синя 156 СО 7080 с лепенка Лисан сервиз......
После следобед пак там едно черно ГТВ с една чернокоса кака, ама не запомних номера, но пак 8ца имаше в него......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment